sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Whoa!

Siis ihan oikeesti, varmaan ensimmäinen viikonloppu ikinä (no okei pitkäänpitkäään aikaan) kun en sortunut ahmimaan porukoilla ! Ei ollut edes lähellä.
Myönnettäköön, että asiaan varmasti vaikutti, kun koko lauantain vääntelehdin mahataudin kourissa. Tuli oksenneltua ihan hullun tavalla, ja päivän syömiset jäi siihen aamupalaan..
Tänään tankkasin sitten hieman enemmän, söin palan kakkua ja yhden muffinssinkin, mutta ihan "normaali-ihmisten" syömisrajoissa mentiin.

Tänään myös tarkastelin itseäni peilistä oikein kunnon valossa. Hyihyihyi ja hyi. Mun kyljissäkin on selluliittiä?! Ja perse ja takareidet, en pysty edes sanoin kuvailemaan sitä kauheutta. Missä ne ajat on kun iho oli sileä kuin vauvan pylly :( En ymmärrä miten tätä on yhtäkkiä näin paljon, mä kuitenkin sentään lenkkeilen suht säännöllisesti. Ilmeisesti oon vaan sitten lihonut niin paljon. Ja tupakointikin varmasti vaikuttaa, mutta sitäkin oon vähentänyt vuoden aikana ihan älyttömästi. Ajattelin lopettaa kokonaan lähiaikoina.
Huomenna meen ostamaan jotain vartalovoidetta ja aloitan kuivaharjauksen.

Toinen asia mikä mua vaivaa, on se, että mun maha on nykyään kokoajan turvonnut. Ihan kokoajan. Söin mitä tahansa tai olin syömättä. Sitä "kivistää" silleen jännästi, ja olo on kuin ilmapallolla. Luulen, että se johtuu näistä e-pillereistä. Vitun vittu, jos tääkään merkki ei nyt sovi.
Ostin apteekista jo raskaustestinkin, kun tuntuu että tää mahan koko (ja tunne) ei voi olla enää normaalia. Teen sen huomenna, vaikka en usko kyllä että oon raskaana. Herranjumala jos olisin....

Otin porukoilta mukaani sisäpelikengät. Oon nyt vakaasti päättänyt ostaa sen jumppakortin, vaikka kaveri ei ostaiskaan. Heti kun saan nää tikit pois ja pystyn taas harrastamaan liikuntaa. :) Luulisin, että tulevalla viikolla.
Mä niin haluan hoikaksi ennen kesää. No, hyvä alku jo, 3 päivää ahmimatta !!!

Kävin porukoilla myös vaa'alla. Se näytti 75,5kg. Voi olla, että on vähän nesteitä lähtenyt oksennellessa tai jotain. Mutta päätin, että seuraavaksi kun pääsen vaa'alle niin näyttää taas tuota vähemmän ! Harmi, kun ei ole omaa vaakaa. Toisaalta ihan hyvä, niin sitä ei tule pilkuntarkasti vahdattua kokoajan.