maanantai 21. syyskuuta 2009

Maanantai


-ruisleipä
-makaronia, varrasleivän palanen
- jogurtti


-koulumatkat pyörällä

Päivä meni aika hyvin tänään. Olin semmoses pienes näläs kokoajan, mut olo oli pirtee ja kevyt! =) Mul on aina tosi hyvä ja ihana olo kun en oo mässänny, mikä ihme mut on aina pakottanu sortumaan? Tänään en olis voinu kuvitellakaan syöväni mitään herkkuja tms. Mä jäin jopa kotiin, kun kaikki muut lähti mummolle kahville. Tiesin, et se olis kuitenkin tunkenu mut ihan täyteen pullaa (tai no, todennäköisesti olisin tehnyt sen ihan itse) joten päätin olla kokonaan menemättä. En uskaltanu testata itsekuriani näin alkuunsa. Tavallaan se olis ollu ihan hyvä, koska mun pitäis oppia luottamaan itseeni. Mut mitä jos olisinki taas vaan antanu periks kiusaukselle? Mul ei olis varaa yhteenkään virheeseen täs vaihees. Tä on ku nuoralla kävelyä. Näin alkuun mun on oltava itelleni tosi armoton, koska muuten lähtee lapasesta.
Ajattelin että syön nyt alussa, vaikka ensimmäisen kuukauden, ihan niin vähän kuin mahdollista. Silleen että pysyn just ja just hengissä ja ruumiinvoimissani. Mun on ihan hyvä heittäytyä vähän hulluks ja pistää itteni kitumaan, koska sitku oon tosissani tehny töitä ni sortumisen riski pienenee huomattavasti. Oon muutenkin niin kärsimätön, et olis ihanaa saada jotain pieniä tuloksia jo pian niin saisin semmosen alkustartin tähän :) Joo, ja mahalaukkukin sais vähän kutistua.
Liikuntaa en tänään ehtiny oikeestaan muuta, ku noi koulumatkat tosiaan. Huomenna meen kyllä lenkille, voisin alkaa käydä vaikka säännöllisesti joka toinen päivä.

Ääh syksy on tullu niin äkkii etten oo ehtiny edes tajuta. Ihmettelen välil vieläki et mihin mun kesä katos. Mun oli tarkotus laihduttaa kesällä, mut en yllätysyllätys onnistunu ku lihomaan. Mun oli tarkotus laihduttaa myös ennen kesää, ennen uuttavuotta ja jo viime kesänä :D niin ne vuodet on vieriny täs ahmimiskiertees. Olis ihanaa saada tälle kaikelle viimein piste. En haluis tuhlata enää yhtää enempää aikaa.
Ehkä ensi kesänä oonkin sit jo ensimmäistä kertaa elämässäni kesäkunnossa ;) ! aa haluun ainakin uskoo niin.