torstai 20. elokuuta 2009

Torstai




Eilen en ees vaivautunu kirjottamaan, kun meni päivä niin huonosti. Olin koulun jälkeen rättiväsyny kun oltiin maalattu laakaovia, mua vitutti ja mulla oli ihan älytön nälkä. Söin sitten omasta mielestäni vähän tarpeettoman paljon, ja tuli hirveen läskiolo. Alko vaan ahdistaa ja jotenki kadotin kontrollin iha täysin -ja löysin itseni tyhjentämästä jääkaappia. Söin niin paljon, et ihmettelen iteki etten poksahtanu. Alas upposi maksalaatikkoa, karjalanpiirakoita, leipää, jäätelöä, keksejä ja jopa jauhelihakastiketta kylmiltään. Määrä oli niin valtava, et kuka tahansa pyörtyis sen nähdessään. Mun mahalaukku on ihan muodottomaks venyny paska, siks sinne mahtuu nykyään niin paljon tavaraa.
Lopputuloksen arvaattekin; oksensin,oksensin ja oksensin ja oksensin vähän lisää. Eikä siinä vielä kaikki. Ahmin lisää heti hetken päästä. Jos totta puhutaan, niin söin koko päivän! Illalla en enää ees jaksanu oksentaa, menin vaan nukkumaa ja velloin itsesäälissä.


Eli kunnon sortuminen heti näin alkuunsa :( Mä tiedän et sortumiset kuuluu asiaan, ja mun pitää vaan jatkaa sinnikkäästi. En missään nimessä saa alkaa alottamaan uudelleen alusta ja ns. puhtaalta pöydältä, koska sit syntyy vaan "no okei, huomenna"-kierre. Ja se jos joku on tuttua mulle, sitä mä oon harrastanu täs viimiset 3 vuotta.

Mun on kyl pakko koittaa lopettaa oksentamine . Huomasin tänää peilaillessani, et etuhampaitten kiille on jo kokenu aika pahoi vaurioita. Hampaist näkyy oikeesti melkeen läpi koht :/ Mielummi sit sillee et pelkästää saisin BED-kohtauksii. Joutuisin ainaki kokemaa pitkää syyllisyyttä ja miettimää tekosiani ahmitut ruuat mahassa. Mut se on vaa niin hankalaa olla oksentamat... Kun on ensi syöny kokonaisen perheen koko viikon ruokien edestä, ei ajattele kauheen järkevästi. Ei sillon itseasias ajattele mitään. Haluu vaan mahan tyhjäks ja neutralisoida tilanteen.

No, tänään mulla sit taas puolestaan meni ihan hyvin. Kävin äske iltalenkilläki :) Ah ihana syysilta. Aamul oli kyl aika turvonnu olo kaikkialt, naama mukaan lukien ja kurkku kipee eilisest. Jos muuten ihmettelette miksen laske kaloreit, niin se johtuu yksinkertasest siit etten osaa/jaksa :D koska niit on jotenkin niin vaikee arvioida kauheen tarkkaan, ja sit heitän aina yläkanttiin ja sit tulee vaan surkee olo. Pyrin vaan syömään mahdollisimman vähän, monipuolisest ja terveellisest.

- lasi maito+kevyt mehukeitto sekoitusta
- kanaleipä, lasi cokista
- saaristoilaisleipäneppari
- jogurtti

- 1h reipas lenkki
- koulumatkat pyörällä