maanantai 28. tammikuuta 2013

Caribia-Maanantai

Tästä päivästä starttas sitten! Ja oon suhteellisen ylpeä itsestäni. :)

Oltiin neljä tuntia kylpylä Caribiassa parin kaverin kanssa. Kirmattiin ku pikkulapset, ja oltiin kokoajan liikkeessä. Voi sitä kalorikulutuksen määrää kun ravattiin ylös-alas liukumäkeen johtavia rappusia!
Ajattelin ensin kotona, että mä en kyllä mihinkään hesemättöön sorru. Että otan vaan light-limsan korkeintaan. Mutta uidessa tuli kuitenkin niiiiiin kova nälkä, että otin sit minikana-hampurilaisen lisäksi. Oon kerrassaan ylpee itestäni, etten sortunu ostamaan jätskiä, vaikka teki niin törkeesti mieli. Myyjä myös tarjos mulle vaihtoehtoa, et ottaisinko ateriana, kun olis halvempi.. Kuka tahansa olis ottanu ne ranskalaiset, mutta TADAA onnistuin sitten säästämään nekin kalorit sanomalla jyrkän EI!

Kylpylän peileistä oli ällöttävää katsella itteään. Löllöä mahaa, pursuavia jenkkakahvoja ja selluliittipersettä.
Hyi saatana. Kuvotus. Miten oonkin päästäny itteni tähän kuntoon? Oli helpottavaa huomata, että jopa mun superhoikalla kaverilla on vähän selluliittiä. Kaipa sitä kaikille naisille kertyy, ja tupakointi+ ehkäsypillerit vielä vissiin edistää sen tulemista.. Mut oli mun maha kyllä niin järkyttävää kokoluokkaa verrattuna kavereihini, et tuli oikein häpeä. Kesällä en aio olla tässä kunnossa !

Nyt juon tässä kahvia ja ajattelin kävellä kaverille vielä. Otan pikapuuropussin mukaan iltapalaksi itelleni. Enpä aio tänään muuta enää syödä. Matka taitaa jatkua poikaystävälle yöksi, toivon todella ettei sillä oo mitään herkkuja tai ranskalaisia tehtynä siellä. Nyt en kyllä usko, että sortuisin, kun on niin hyvä olo uimisestakin. Miten kaikki mun tuntemat pojat voi olla tikkulaihoja, ja syödä mitä tahansa paskaa huvittaa? Epäreilua! Ite lihoon joka kerta jo pelkästä syömisen ajattelusta....

- ruisleipä juustolla, kurkulla, leikkeleellä + lasillinen turkkilaista jogurttia, lusikallinen mansikkahilloa, mysliä
- minikana-hampurilainen, 0,4 light cokis
- 2 maitokahvia
- rusina-karamelli pikapuuropussi